Portfolio

Hier vind je een greep uit mijn portfolio van Duitse vertalingen met bijbehorende testimonials
Stadtrundgang Zaltbommel Deutsch
“Al jaren loopt de samenwerking met Karin soepel en naar tevredenheid. Met verschillende projecten heeft Karin ons geholpen met het vertalen van toeristische informatie, fietsroutes en wandelroutes. Vertalingen worden op een duidelijke manier aangeleverd en bruikbaar om direct toe te passen in bestaande vormgeving. Karin kijkt niet alleen naar het vertalen van teksten, maar ook naar het totaalplaatje en de toepassing van de teksten. De afspraken zijn altijd helder, er is duidelijke communicatie en kwalitatief eindresultaat.”
Robbin Meurs

Bureau Toerisme

Landgoed Duin en Kruidberg website Duitse vertaling
De samenwerking met Karin gaat al een tijdje terug, met altijd een positief resultaat als gevolg. De communicatie is heel erg open, snel en duidelijk. Wij werken graag met Karin samen en zullen dit in de toekomst nog veelvoudig gaan doen!
Amber van den Berg

Landgoed Duin & Kruidberg

Duitse website Van der Valk Hotel Gent

Wij zijn ontzettend tevreden met de samenwerking met Karin. De communicatie verliep snel en gemakkelijk, de vertalingen werden duidelijk en snel aangeleverd en feedback wordt ontzettend snel verwerkt. Wij kunnen het iedereen aanraden om een samenwerking met Karin aan te gaan!

Van der Valk Hotel Gent

Vakantiepark De Klepperstee

Onze samenwerking met Karin stemt al jaren tot grote tevredenheid. Van kleine tot grote vertaalklussen: Karin pakt het voor ons op. Karin kan makkelijk schakelen, reageert altijd en snel, maar bovenal verplaatst ze zich goed in ons bedrijven en onze communicatie richting Duitse gasten. Met Karin weet je waar je aan toe bent: wat ze belooft, komt ze na. Gründlichkeit ten top, als je het mij vraagt!

Wilbert Moerkerk, Vakantiepark De Klepperstee

Verhoog en Warmerdam

Fijn samengewerkt met Karin in verband met een boekvertaling. Professioneel, snel en prettig in de communicatie. Als we weer een Duitse vertaler nodig hebben zullen we zeker bij Karin aankloppen.

Jeroen Verhoog, Mede-eigenaar bij Maris Media en Verhoog & Warmerdam

Tekstbureau Woordgeregeld in Noordwijk

Snel, flexibel en goed. Dat wat ze beloven, is precies wat ze doen. En het contact met Karin verloopt altijd prettig. Met een flinke scheut vriendelijkheid en vrolijkheid denkt ze lekker mee (over alles wat ertoe kan doen). En tot slot zijn de tarieven ook nog eens prima. Ik weet waar ik moet zijn als ik teksten wil laten vertalen!

Yvonne Andrée Wiltens, tekstbureau Woordgeregeld

Brass Hotel Suites Haarlem

Met name het fijne contact waarbij er duidelijk naar het doel gevraagd wordt, is elke keer weer prettig. Heldere communicatie en snelle levering!

Mylene, Brass Hotel Suites Haarlem